Mare atentie la Future Coin, criptomoneda lui Cristian Filip

Posted by

Noi nu suntem in masura sa ne dam cu parererea daca e macar 1% real din ce promite Cristian Filip pentru ca oricum dupa interviul lui Buhnici, ni s-a parut ca pur si simplu fablueaza si nu are habar cu ce se mananca toate aceasta treaba cu crypto.

Un articol foarte bun si foarte detaliat despre istoria lui Cristian Filip gasesti aici. E bine documentat si merita citit cu atentie pana la capat inainte de a te asocia in vre-un fel cu acest baiat.

Pentru mine, prima oara l-am descoperit pe tiktok cand urla in gura mare ca el cauta investitori pentru un fond de investitii de 1 milion de dolari, si prima intrebare pe care mi-am pus-o chiar din secunda urmatoare a fost cum poate face asa ceva legal, pentru ca iti trebuie niste aprobari de pe la ASF, trebuie sa treci de niste verificari nu e chiar asa de simplu, pentru ca daca ar fi, chiar si eu sunt interesat sa imi fac o firma de investitii.

Apoi cand am vazut tot pe tiktok scandalul cu Cumpanasu, m-am lamurit imediat de foamea de atentie de care duce tanarul de mai sus si am refuzat sa ii mai dau atentie.

Sfatul meu e ca atunci cand vedeti astfel de “milionari” si oameni de succes sa va feriti cat puteti de tare de ei si de proiectele lor.

Va las mai jos si interviul lui Buhnici, mie mi se pare ca cu greu se abtine sa nu ii zica vreo doua dar e greu cand ti-ai luat banii pentru emisiune de la invitat. Ceea ce este ok, nu-l critic pe Buhnici in vreun fel. Apropo, Buhnici, daca ai nevoie vreodata de cineva care sa iti enerveze invitatii poti sa ma iei in emisiune, am un talent deosebit de a ii face sa cedeze.

Interviu cu Filip Cristian, Future Coin

Dincolo de proiecte, daca ma uit la Cristian Filip din punct de vedere psihologic, parca imi vine sa plang de mila, ma gandesc ca a avut traume seriioase in copilarie si adolescenta de a ajuns sa se comporte asa. Iar asta mi se pare foarte trist.