Cei de la Coinflux au anuntat de curand ca joi, pe data de 22 martie incepand cu ora 20:00 se va opri tranzactionarea, depunerile si retragerile in RON, moneda noastra nationala. De ce se intampla acest lucru? Deoarece au avut loc cateva schimbari pe care am sa vi le expun in paragraful urmator.

Ceea ce era de asteptat tranzactiile in euro au devenit disponibile pentru toti clienti, astfel incat este mult mai usor ca toate tranzactiile si operatiunile sa se realizeze intr-o singura moneda internationala. Rezolvandu-se astfel si norificarea Bancii Nationale cu privire la domeniul de activitate al celor de la Coinflux si riscul foarte ridicat.

De asemenea vestea buna este legata de faptul ca se va continua operarea serviciului de schimb prin intermediul unui cont bancar deschis la o institutie de plati din Uniunea Europeana, exclusiv in EUR. Asadar daca ai de gand sa realizezi anumite tranzactii prin actualul tau cont ia aminte la urmatoarele:

  • mai poti face tranzactii, depuneri sau extrageri in RON pana astazi, 21 martie, ora 23:59. Din 22 martie toate aceste operatiuni se vor face intr-un cont nou, exclusiv in euro, iar contul va fi comunicat in dimineata zilei de 22 martie;
  • daca iti doresti sa transferi euro este mult mai bine sa mai astepti putin pentru a se comunica noul cont bancar;
  • trebuie sa mai stii ca daca ai trimis sau vei trimite bani in contul din Banc Post, acestia ti se vor returna in cont mai tarziu de joi seara;

Un alt lucru extrem de important este acela ca daca iti doresti in continuare tranzactionarea prin intermediul celor de la Coinflux este necesar sa ai un cont in euro, care sa fie deschis pe numele tau. Noul cont bancar prin care se vor realiza tranzactiile va fi conectat direct la SEPA, rezultand timpi mai scurti de asteptare pentru depuneri si retrageri.

Iar daca in Wallet-ul tau mai ai bani in RON (sold mai mare de 20 de lei) ai doua optiuni: ori ii retragi, ori iti cumperi vreo moneda virtuala si asta pana cel tarziu la data de 22 martie ora 20. Daca nu vei opta pentru niciuna dintre aceste variante, atunci dupa 22 martie, ora 20 banii ti se vor inapoia in contul tau bancar. Si daca in Wallet-ul tau exista sume in euro acest lucru nu afecteaza cu nimic schimbarea realizata de catre Coinflux.

Dupa aceasta schimbare nu puteti retrage banii intr-un alt cont bancar decat cel confirmat anterior, iar acest fapt este o alta noutate pe care ar trebui sa o luati in seama. Bineinteles ca toate acele monede digitale achizitionate prin intermediul celor de la Coinflux nu vor fi afectate, ceea ce ar trebui sa va reduca consistent din grija. Iar pentru cei ce isi doresc si mai multe informatii cu privire la aceste schimbari sau intrebari legate de acestea pot trimite un email la adresa support@coinflux.com.

My Newsletter

Sign Up For Updates & Newsletters