Pe vremuri faceam astfel de investitii riscante fara sa stau prea mult pe ganduri si cumva reuseam sa ies si pe profit chiar daca nu intodeauna eram constient de riscul pe care acestea il prezentau sau nu intelegeam eu foarte bine la momentul respectiv cum functioneaza.

Astfel navigand pe facebook am vazut o reclama la acest program bjazz.io care promite 3.78% zilnic celor care vor sa se alature programului lor de investitii si au anuntat ca deja prima runda de investitori si-au scos banii.

Presupun ca multi dintre ei or sa continue sa investeasca mai multe runde pana cand vor avea un profit considerabil sau pana cand programul nu va mai putea sustine un profit atat de generos.

Unul din lucrurile cele mai importante pe care trebuie sa le faceti cand sunteti in astfel de programe este sa fiti cat mai informati despre modul in care opereaza si sa incercati sa fiti printre primii care investesc. De asemenea trebuie un bun control asupra situatiei si asupra tentatiei de a tot reinvestii pentru a va asigura un profit generos.

Cu cat un astfel de program devine mai vechi si mai cunoscut cu atat sansele ca ceva rau sa se intample sunt mai mari, deci cunoscand deja aceste lucruri eu as zice ca e o idee foarte buna sa va opriti din timp chiar daca tentatia este mare.

M-am uitat de asemenea la sectiunea de intrebari fregvente si am gasit niste termeni si conditii foarte bine pusi la punct astfel incat daca se intampla ceva si veti pierde bani ei cumva sa fie acoperiti si sa nu aiba probleme cu legea. Pana la urma si atunci cand cumperi actiuni la bursa, daca acestea scad si tu pierzi in loc sa castigi nu e vina bursei pe care se vand si nu ii poti da in judecata pentru pierderea ta.

Chiar daca am fost destul de ocupat in aceasta perioada, cred ca in luna Decembrie voi fi mai liber si voi putea dedica mai mult timp zonei crypto astfel incat sa vin cu noutati atat pe canal cat si aici pe site.

My Newsletter

Sign Up For Updates & Newsletters