Daca faci partea din lumea celor ce sunt pasionati de criptomonede si de tot ce tine de acestea, iti prezint in randurile de mai jos cateva noutati cu privire la moneda Ethereum despre care sunt sansele sa nu fi auzit inca. Spre exemplu, stiai ca la ora actuala comunitatea Ethereum detine peste 250.000 dezvoltatori? Daca ar fi numai atat… insa se pare ca in jur de peste 100 de proiecte de blockchain au fost dezvoltate in jurul acesteia, ceea ce nu e putin lucru.

Potrivit lui Kevin Rooke, este practic prea dificila lansarea de aplicatii deosebite si de produse asemenea fara a avea la baza un dezvoltator mare. Spre exemplu, Ethereum se distinge tocmai prin asta, prin faptul ca are peste 250.000 dezvoltatori. Chiar daca industria este una relativ mica, cu siguranta numarul acestora este pentru cei mai multi socant. Spre exemplu, cadrul Truffle cunoaste deja mai mult de 500.000 descarcari, iar asta se intampla in conditiile in care pretul monedei a scazut in acest an. Motivul il reprezinta faptul ca interesele pentru dezvoltare sunt in continua crestere.

Cei interesati constant de piata de evolutie criptomonede vor dori sa stie cine ar putea sa concureze cu Ethereum, dat fiind contextul de mai sus. Cele mai multe dintre monedele virtuale si implicit si tokenurile, lasand la o parte retelele de blockchain care se axeaza pe plati, au fost construite pe langa protocolul Ethereum.

In ce directie se indreapta Ethereum?

Sunt aspecte legate de aceasta moneda pe care multi din cei pasionati nu le cunosc cu privire la acestea. Spre exemplu, Tron, care este pe piata mondiala a 10-a cea mai mare moneda, a fost construita pe standardul Erhere20 al Ethereum.

In anul incheiat, s-au lansat tot felul de protocoale alternative cu privire la blockchain. De ce s-a intamplat asta? Se pare ca s-a dorit a concura impotriva monedei in discutie. Asta urma sa se realizeze prin evolutia celorlalte pe o platforma foarte importanta de aplicatii descentralizate. In fond, aceasta au provocat o evaluare semnificativa a pietei, dar totodata si o prezenta pe piata mondiala referitoare la aplicatiile descentralizate.

EOS de asemenea se bazeaza pe reteaua Ethereum. In fapt, aceasta a resuit sa obtina in jur de 4 miliarde dolari intr-o ofera uriasa de monede, iar asta s-a datorat si sprijinului insemnat venit din partea investitorului miliardar Mike Novogratz.

Ethereum reuseste in continuare sa diferentieze zona de contracte de tip smart de restul

In ce mod pot fi obtinuti dezvoltatorii atunci cand nu exista o persoana care sa foloseasca platforma? In cazul in care nu dispui de cineva in acest sens. Poti da startul procesului cu ajutorul banilor, desigur. Vesnica solutie. In prezent insa oricine ii are si ii foloseste, inclusiv Ethereum. Ai in vedere deci ca prin aceasta platforma poti sa anulezi avantajul competitiv al celorlalti.

Daca te intereseaza sa afli si alte lucruri interesante cu privire la Ethereum si tot ce presupune in fapt lumea criptomonedelor, te invit sa accesezi pagina criptomonitor.ro.

My Newsletter

Sign Up For Updates & Newsletters