Începând cu această săptămână, clienții AnyCoin Direct vor avea o nouă variantă de plată prin intermediul cardului de credit atunci când achiziționează cripto-monede. Implementarea sistemului de plată cu cardul vine ca un beneficiu major pentru utilizatori, Anycoin oferind la momentul de față unele dintre cele mai bune servicii posibile de pe piața de cripto-monede. Compania a decis că este de bun augur ca utilizatorii să aibă posibilitatea achiziționării criptomonedelor cu o varietate mare de posibilități de plată. De asemenea au dorit în primul rând să se conformeze la plata cu cardul întrucât cererea era foarte mare din partea utilizatorilor.

Anycoin Direct este o platformă dedicată domeniului de exchange cu cripto-monede cu rol de a facilita vânzarea și tranzacționarea de Bitcoin cât și alte monede digitale. Serviciile oferite de Anycoin Direct au ca principal obiectiv tranzacționarea prin cel mai ușor mod posibil. Practic prin intermediul platformei poți să achiziționezi monede virtuale ca mai apoi să le tranzacționezi pe piața de cripto-monede cu scopul realizării unui profit. Modul folosit este asemănător cu cel de tranzacționare pe piețele de schimb valutar însă diferența majoră este datorată monedelor digitale, care de altfel se comportă în același mod precum banii. Sistemul de tranzacționare prin intermediul monedelor virtuale este cu mult mai ușor față de cel al monedelor clasice întrucât nu există bariere în ceea ce privește tranzacționarea ba mai mult transferurile de bani au loc în doar câteva secunde mulțumită sistemelor online.

În comparație cu multe alte site-uri ce promit tranzacționarea online a criptomonedelor, Anycoin Direct nu percepe nici o taxă de depunere sau de retragere către portofelele virtuale, făcându-și totodată un renume important pe plan european. Ca fiecare platformă de tranzacționare nu garantează nimeni că utilizatorii vor ieși în câștig, învestirea reprezintă un risc indiferent de platformă și tocmai din acest motiv AnyCoin Direct permite retragerea banilor fără nici un comision. Platforma de Trading online își oferă întotdeauna sursele de evoluție către adăugarea unor noi caracteristici și posibilități pentru utilizatori, asemeni ultimei actualizări prin intermediul căreia monedele digitale pot fi achiziționate și prin intermediul cardului bancar.

În continuare dezvoltatorii vor face demersuri ca utilizatorii să beneficieze de toate condițiile prin care tranzacționarea să nu reprezinte nici un impediment între valuta reală și cea digitală. Există de asemenea la momentul de față o suită de variante prin care se pot cumpăra monedele virtuale, cea bancară venind în plus doar din dorința utilizatorilor pentru a avea încă o posibilitate stabilă de achiziționare.

Anycoin Direct se află în online de foarte mult timp oferind cele mai bune servicii de pe piața de cripto-monede și tranzacționarea lor. În timp ce alții încearcă să scoată bani de pe urma vânzării și retragerii banilor pentru monedele digitale cei de la Anycoin nu percep taxe. Principalele caracteristici ce reprezintă baza Anycoin Direct sunt:

  • utilizarea ușoară a platformei și metode diversificate de plată instant
  • rapiditatea achiziționării monedelor virtuale
  • securitatea la un nivel ridicat

Dacă îți dorești să intri pe piața cryptocurrency nu trebuie să îți faci griji pentru siguranța contului sau pentru transferurile bancare întrucât Anycoin se ocupă atât de securitate cât și de taxele de tranzacționare.

My Newsletter

Sign Up For Updates & Newsletters