Pentru ca in ultima perioada valoarea monedelor virtuale a scazut, mai toate persoanele ce au investit in cripto valute au intrat in panica. Bineinteles ca aceasta panica a fost mentinuta si de diverse stiri care au inceput sa curga pe acest subiect, dar si anumite momente ce au fost speculate de anumiti formatori de imagine sau de diversi analisti.

Cu toate astea un raport realizat de analistul Goldman Sachs in data de 5 februarie anunta caderea valorii pentru majoritatea monedelor virtuale. Chiar daca acesta nu a speculat intervalul de timp in care s-au produs masivele schimbari, raportul realizat de catre acesta afirma faptul ca vor fi schimbari in privinta preturilor acestor cripto valute.

Analistul afirma faptul ca acele monede ce vor ajunge sa aiba o valoare intrinseca este posibil sa se tranzactioneze la zero. Si asta pentru ca in ultima saptamana licitatia acestor cripto valute a fost haotica, ce s-a limitat la o piata totala de 550 de miliarde de dolari. In prezent se pare ca moneda virtuala bitcoin incepe sa-si reia cursul normal si sa creasca.

My Newsletter

Sign Up For Updates & Newsletters