Dupa ceva mai mult timp de asteptare cei de la Coinbase au anuntat ca vor adauga  suport pentru Segwit la portofelele bitcoin. Astfel incat tranzactiile facute sa nu mai aiba parte de comisioane foarte ridicate. Iar daca acest lucru se va implementa utilizatorii de Coinbase si GDAX vor avea parte de comisioane mai mici pentru tranzactiile efectuate.

Imediat ce acest suport va fi activ, cu siguranta aceasta noua tehnologie se va implementa in intreaga industrie. Acest anunt cu privire la suportul pentru Segwit a fost facut de catre cei de la Coinbase pe Twitter in decursul zilei de luni. Avand in vedere ca tranzactiile bitcoin sunt comisionate per byte, daca aceasta schimbare va avea loc si tranzactiile mici vor avea parte de comisioane mici.

Intrucat comisioanele mari au fost intotdeauna o problema pentru detinatorii de bitcoin, multi dintre acestia s-au temut ca toate aceste comisioane ridicate le vor crea adevarate probleme. Chiar daca nu se rezolva definitiv problema comisioanelor foarte mari, daca suportul pentru Segwit ar fi activ ar putea reduce comisioanele cu cel putin o treime. Insa cea mai mare curiozitate va ramane totusi, daca, in cele din urma aceasta noua tehnologie va avea rezultate favorabile pentru cei ce detin bitcoin.

 

My Newsletter

Sign Up For Updates & Newsletters