Toata lumea a avut de comentat in legatura cu acest parteneriat si, mai ales, cei care sustin Ripple au luat complet in ras acest parteneriat, spunand ca nu e un parteneriat serios. Cu toate acestea, banii nu se invart doar in lumea bancilor, iar industria aceasta, asa blamata cum e, din pacate este o industrie, in care se vehiculeaza foarte multi bani. Deci, cumva, un astfel de parteneriat nu e tocmai de aruncat la gunoi, pentru ca s-ar putea sa fie foarte profitabil pentru ambele tabere.

De asemenea, pentru cei care nu sunt familiarizati cu industria de videochat, exista in aceasta industrie foarte des folositi, tokens, un fel de monede virtuale pe care le primesti gratuit sau le cumperi de pe site si pe care le folosesti pentru a recompensa diferite show-uri sau vedete de pe site si unde ma gandesc ca au sens implementarea lor pe blockchain si folosirea lor de catre mai multe site-uri.

Asa ca, dupa toate acestea, ma astept ca urmatorul parteneriat sa fie in zona de masaj erotic si, cel mai probabil, lumea va plati cu crypto, poate chiar cu o criptovaluta dedicata, pentru un masaj oriental sau alte servicii din aceeasi industrie. Ceea ce nu ar fi rau deloc pana la urma, pentru ca astfel incet, incet lumea crypto incepe sa se intersecteze tot mai des cu afacerile reale si, in felul acesta, orice astfel de moneda ar putea prinde la o anumita gama de clienti.

Pe aceasta logica, cea de mai sus, am putea merge si pe alte genuri de coin-uri pentru mancare (FOOD COIN), pentru haine (FASHION COIN), pentru casa si gradina (DECO COIN) si altele. Si cred ca ar fi interesant sa-ti primesti salariul 50% in FOOD COIN, 20% in FASHION COIN, 10% sa zicem in TRAVEL COIN si restul in alte monede.

Bineinteles, toate aceste monede de mai sus sunt pura inventie, dar intr-un viitor mai mult sau mai putin indepartat ar putea exista si ar putea fi utilizate la scara globala, fara sa se mai tina cont de inflatie sau de alte probleme transfrontaliere.

My Newsletter

Sign Up For Updates & Newsletters