Integrarea Binance Connect în aplicațiile MultiversX facilitează accesul utilizatorilor la ecosistemul de criptomonede

Posted by

Suntem încântați să anunțăm integrarea Binance Connect în toate aplicațiile de bază MultiversX, de la xPortal la Web Wallet și extensia DeFi.

Această soluție suplimentară de acces facilitează participarea utilizatorilor în ecosistemul MultiversX, oferind o experiență simplificată de începere. Cu milioane de tranzacții procesate până în prezent, Binance Connect oferă servicii fiat-crypto la tarife convenabile prin intermediul cardurilor de credit și de debit.

“Acesta este un element important în parteneriatul nostru de lungă durată cu Binance, unul care adaugă un nou nivel de accesibilitate pentru comunitatea noastră globală”, a declarat Beniamin Mincu, CEO-ul MultiversX. “Explorăm noi căi pentru a facilita o conectivitate și mai simplă pentru utilizatori, iar integrarea Binance Connect reprezintă primul dintre numeroși pași importanți în această direcție”.

Integrarea Binance Connect este deja disponibilă în aplicația xPortal, precum și în MultiversX Wallet, pe buy.multiversx.com și în extensia MultiversX DeFi (atât Chrome, cât și Firefox).

Despre Binance Connect

Binance Connect este o infrastructură de plată de prim rang care face legătura între finanțele tradiționale și blockchain-urile emergente, transformând modul în care companiile și persoanele trimit și primesc bani în întreaga lume.

Viziunea Binance Connect este de a crea o lume financiară deschisă în care oamenii din toate sferele vieții și afacerile, mari sau mici, să poată participa și să-și realizeze obiectivele financiare.