Nu stiu cati dintre cei care detin monede virtuale cunosc faptul ca si in Romania exista o banca digitala care sa iti ofere exchange si trading pentru ceea ce numim cripto valute. Este vorba de LDV Crypto Bank (Leonardo da Vinci Bank), un proiect al SC GLOBE MONNAIE SRL, companie ce este inscrisa in Romania. Desi in ultima perioada noul trend ce implica monedele virtuale a ajuns la un nou nivel se pare ca mai sunt si persoane ce au nevoie de explicatii si instruire in aceasta privinta. De asemenea multi dintre cei ce-si doresc sa intre in lumea cripto si sa realizeze astfel de investitii, nu cunoasc in detaliu toate informatiile.

Prin urmare LDV Crypto Bank iti permite sa achizitionezi monedele virtuale, sa faci exchange si trading, si bineinteles iti pune la dispozitie 4 pooluri distincte pentru a putea mina monede virtuale:

 • Ethereum classic Mining Pool;
 • Expanse Mining Pool;
 • Musicoin Mining Pool;
 • Ethereum Mining Pool;

Dupa cum probail ati observat deja prin intermediul acestei platforme puteti face exchange si trading in cel putin 4 monede, urmand ca in scurt timp sa se dezvolte si sa se poata trazactiona si alte monede virtuale. Prin urmare monedele pe care le puteti expune pentru exchange fac referire la urmatoarele: bitcoin, ethereum clasic, ethereum, expanse si leul romanesc. De altfel exchange-ul si tradingul se pot realiza in urmatoarele moduri:

 • BTC – RON;
 • ETH – BTC;
 • ETH – RON;
 • ETC – BTC;
 • ETC – RON;
 • EXP – BTC;
 • EXP – RON;

Trebuie sa mai stiti si faptul ca LDV Crypto Bank are drept scop si urmareste sa ofere urmatoarele elemente importante pentru oricine detine investitii in cripto valute: servicii si taxe transparente, modalitatea perfecta prin care sa alegeti rata la care tranzactionati, sa puteti sa retrageti sau sa depuneti cu usurinta sume in monedele de mai sus, dar si in cele ce se vor implementa pe viitor, sa puteti sa schimbati si sa tranzactionati atat in monede bitcoin, cat si in celelalte monede si nu in ultimul rand sa puteti avea variante de schimb direct, dar si de tranzactionare.

Ba mai mult decat atat activarea unui nou cont se poate face in mai putin de o ora, ceea ce inseamna ca nu veti avea parte de complicatii sau de alte elemente care sa va impiedice activarea noului cont. Asadar cei de la LDV Crypto Bank ii doresc sa optimizeze procesul de schimb al monedelor virtuale, dar in acelasi timp sa educe intr-un mod cat mai ecient si rapid toti utilizatorii de cripto valute.

Comisionul de 1.5%, unul mic raportat la piata din Romania va mai scadea pe masura ce va creste numarul de utilizatori, targetul LDV Crypto Bank fiind sa se alinieze la comisioanele practicate de exchangeurile mari internationale.

„LDV” vine de la Leonardo Da Vinci, probabil cel mai mare inventator si inovator din istorie care i-a inspirat pe fondatorii firmei in implementarea proiectului.
„Crypto Bank” este folosit pentru deoarece obiectivul echipei este ca LDV Crypto Bank sa devina in 5 ani o banca hibrid care sa functioneze armonios atat cu crypto cat si cu FIAT. Pana atunci, reprezentantii bancii vor face toate eforturile sa acorde credite in crypto si sa faca operatiuni pentru firme folosind in loc de actualul cont escrow mult mai performantele smart-contracts.

1 Comment

Comments are closed.

My Newsletter

Sign Up For Updates & Newsletters