Probleme cu disconfortul creeat de caldura? Climatico.ro iti poate oferii solutia perfecta!

Posted by

Pe timpul verii caldura din timpul zilei ne poate da mari batai de cap, atat acasa cat si la locul de munca. Pentru foarte multi dintre noi, aparatul de aer conditionat, este absolut necesar, in special la orele amiezii cand de foarte multe ori temperaturile sunt insuportabile.

Daca ai nevoie de un nu aparat de aer conditionat, Climatico.ro, iti poate oferii cea mai buna solutie prin aparatele de aer conditionat Daikin. Aparatele Daikin stylish, sunt aparate ce ajuta la reducerea facturiil de curent deoarece au un consum mic de enregie

Aceste aparate sunt performante si de cea mai buna calitate cu preturi pentru toate buzunarele, ce variaza bineinteles in functie de specificatiile acestora. De asemenea Daikin este lider la nivel global in ceea ce priveste sistemele de incalzirea si racire, toate acestea fiind construite in asa fel incat sa fie eficiente pe tot parcusul anului.

Aceste aparate de tip split de perete sunt cea mai buna solutie pentru locuinte, birouri, magazine mici dar si pentru sali de clasa, camere de hotel, camere tehnice si exemplele po continua. Aparatele acestea de aer conditionat sunt compuse din doua unitati: una exterioara si alta interioara.

Cu ajutorul celor de la Climatico, poti opta si pentru montaj aer conditionat, montaj care se realizeaza de profesionisti autorizati, pentru a nu lasa nici o urma de indoiala calitatii lucrarii. Daca alegeti sa montati singuri aerul conditionat, trebuie trebuie urmate obligatoriu anumite instructiuni precum distantele fata pe pereti sau tavan. In caz contrar pe termen lung viata apratului va fi scurtata considerabil.

Cel mai mare avantaj al aparatelor de aer conditionat de perete, fata de cele care se aseaza pe podea, este ca sunt usor de montat, nu ocupa spatiu deparece sunt suspendate pe perete deci nu va fi un element in plus care sa incarce vizual.