Pe vremea mea, cand aveam vreo 15-16 ani, imi doream foarte tare, de fiecare data cand era o ocazie speciala, ma asteptam sa primesc drept cadou carti, casete audio sau haine. Daca primeam un tricou cu vreo turpa preferata deja cadoul era de vis.

Dar, timpurile s-au schimbat si adolescentii nu mai viseaza la aceleasi lucruri la care visam noi. Asta mi s-a intamplat si cu fiul meu care, la implinirea varstei de 16 ani, mi-a spus ca isi doreste un laptop performant. Tin sa mentionez ca avea deja unul, insa acesta nu mergea asa cum isi dorea el. Adica memoria era insuficienta pentru jocurile pe care obisnuia sa le joace impreuna cu prietenii. Asa ca a inceput goana dupa cadou. Fiind un parinte ocupat si cu serviciul, nu aveam timp sa merg prin magazine ca sa caut, mai ales ca asta mi-ar fi luat ceva timp pentru ca trebuia sa pun multe intrebari legate de capacitatile acestuia de a sustine un joc.

Vorbind cu un coleg de la job, acesta mi-a recomandat sa comand unul de pe internet. de la magazinul online Dwyn. Gama variata de produse este uimitoare si au laptop-uri la toate preturile si pentru orice utilizare. Am hotarat, conform descrierii de pe site, sa achizitionez un Laptop Asus X542UA-DM444R cu procesor Intel® Core™ i3-7100U 2.40 GHz, Kaby Lake, 15.6″, Full HD, 4GB, 500GB, DVD-RW, Intel HD Graphics 620, Microsoft Windows 10 Pro. Am sunat la magazin si mi-au spus ca este un laptop foarte bun pe care fiul meu putea sa il foloseasca atat la jocuri cat si la scris, ceea ce era indicat, deoarece avea multe eseuri de facut la scoala.

Pentru ca tot eram la capitolul achizitii de pe Dwyn, am hotarat sa imi iau si eu un laptop. Astfel am comandat un Laptop HP 250 G6 cu procesor Intel® Core™ i3-6006U 2.00 GHz, Skylake, 15.6″, Full HD, 8GB, 256GB SSD, DVD-RW, Intel HD Graphics 520, Free DOS, Dark Ash Silver. Asa ca am achizitionat doua produse foarte bune, la reducere, de la magazinul Dwyn.

Urmatorul pas e sa imi iau si o imprimanta, am ochit deja una care imi place dar pe aceea am de gand sa o achizitionez cu ajutorul monezilor virtuale, in felul acesta o sa pot testa si utiliatea celor cateva monede pe care le am in portofelul de Ethereum si voi putea sa ma bucur de beneficiile muncii mele.

My Newsletter

Sign Up For Updates & Newsletters