Salteaua cu fibra de cocos

Posted by

Recent am achizitionat o saltea minunata de la magazinul saltele-online.ro, deoarece acesta este specializat in comercializarea produselor pentru dormit.

Initial, nu stiam ce saltea imi doream, insa cititnd mai multe articole pe internet, am aflat ca saltelele cu fibra de cocos sunt cele mai bune, deoarece contin materiale Bio care tin acarienii la distanta, permit corpului sa respire chiar si in cele mai calduroase zile de vara, se curata usor, iar fibra de cocos ofera un suport stabil si benefic pentru coloana.

Asa am ajuns sa cumpar modelul de saltea Latex Combo, avand o structura de baza realizata dintr-o placa de fibra de cocos cu grosimea de un centimetru si o placa de latex cu 7 zone de elasticitate si cu grosimea de 18 cm. Placa de fibra de cocos are rolul de aerisire a suportului de latex. Placa de latex cu sapte zone de elasticitate va crea un suport eficient pentru sustinerea coloanei vertebrale.

Am comandat acest model de slatea cu dimensiunile de 160x 200 cm, deoarece imi palce sa am destul loc in pat pentru a dormi cat mai confortabil. Produsul a fost expediat de catre magazin prin curier, iar procesul total de expediere a durat 3 zile. Am primit salteaua impachetata corespunzator si mi-a fost foarte usor sa o asez pe suportul patului.

Odata ce am vazut salteaua la locul ei, m-am intins pentru a face o mica proba. Niciodata nu m-am simtit atat de confortabil, deoarece salteaua oferea un suport stabil, dar in acelasi timp simteam cum mi se indreapta spatele.

Dupa o luna de zile de cand a am cumparat-o nu ma mai vad dormind in alt pat. Salteaua este minunata, nu doar pentru confortul pe care il ofera, dar si pentru senzatia de prospetime de fiecare data cand ma asez sa dorm. Recomand magazinul saltele-online.ro!