Avand in vedere ca legislatia din Romania se schimba de la o zi la alta trebuie sa stiti ca nu se mai fac plati cu cardul la cryptocoin. Aceasta decizie a fost luata pe data de 16 februarie, anul curent, ca urmare a faptului ca platforma CRYPTOCOIN.PRO trece in administrarea societatii DomainIndex SARL cu sediul social in Leudelange, Luxembourg, rue Leon Laval 21, L-3372.

Luand in considerare problemele din ultima perioada care au aparut intre bancile din Romania si firmele ce presteaza activitati ce au legatura cu Blackchain si Cryptomonede, aceasta schimbare pare a fi una benefica. Astfel spus platforma CRYPTOCOIN.PRO va pune la dispozitie posibilitatea de a tranzactiona la acelasi nivel de siguranta si calitate, dar in urmatoarele conditii:

Achizitie:

Transfer bancar doar in EURO, suma minima de 1.000 EURO, comision 0%, in contul societatii DomainIndex SARL cont IBAN EUR:LU360019385549353000, inregistrata la BIC/SWIFT: BCEELULL, la BANQUE ET CAISSE DEPARGNE DE LETAT, Luxembourg.
Plata online cu cardul, suma minina 50 EURO.

Retragere:
In wallet.
In FIAT, doar in conturi de EURO

Toate aceste lucruri au fost spuse de catre reprezentantii echipei CRYPTOCOIN.PRO pentru a aduce la cunostinta tuturor celor implicati aceste vesti si ce trebuie sa faca in legatura cu acestea.

My Newsletter

Sign Up For Updates & Newsletters