Cu atât de multă negativitate pe piața cripto, ca urmare a creșterii preocupărilor legale legate de Bitcoin, Facebook Libra și restul monedelor active, presiunea vânzării ar putea să facă Bitcoin să se prăbușească.

Altcoin nu doar că e in continuă creștere la valori noi, dar rapoartele BTC sunt la minim. Atât de scuzat, încât dacă aceste rapoarte vor fi menținute până la începutul viitoarei creșteri Bitcoin, chiar și 100 de milioane de dolari BTC nu ar lăsa Altcoinul să ajungă la o valoare atât de mare.

La începutul anului 2019, altcoinurile au depășit performanța Bitcoin, cu o dublare a valorii în USD. Litecoin spre exemplu și-a încetat cursa după o creștere cu 600%. Dar, începând cu luna aprilie, altcoin odată colectat s-a abătut semnificativ de la Bitcoin și a continuat să ajungă la noi valori. Investitorii sunt de părere că acestea sunt conduse de temerile legate de reglementarea dată în trecut, care a făcut deja ca o mare parte din piață să fie întreruptă de la Binance, cea mai importantă platformă cripto.

Cu toate acestea, mai mulți investitori cripto susțin speranța pentru promisiunea unui „alt sezon” – perioada în care vânzarea în clasa de active este complet epuizată, iar lichiditatea scăzută combinată cu FOMO determină în mod semnificativ prețul fiecărui Altcoin. Un astfel de eveniment a adus multe controverse la nivel Bitcoin.

Potrivit unui raport al Messari, deținut de secretarul criptografic Ceteris Parbisu, Altcoinurile își păstrează raportul cu BTC, chiar dacă Bitcoin ajunge la 100.000 de dolari reprezentând un câștig de 390% din activul criptografic – acestea vor fi în timpul ultimului ciclu.În timpul vârfului balonului cripto, topul Altcoin Ethereum a atins un maxim de peste 1.400$, Ripple și Litecoin ajungând la 370$. Analiștii sugerează că aceste altcoinuri ar putea ajunge doar la 79% din valorile maxime, ceea ce ar duce la creșteri pe termen lung sau la valori în jurul de 1.100$, 3$ și 292$ pentru Ethereum, Ripple, Litecoin – trei dintre cele mai bune monede dar și Altcoin cunoscute pentru cea mai mare longevitate.

My Newsletter

Sign Up For Updates & Newsletters