Pe 21 și 22 februarie platforma Modex, primul app store pentru blockchain din lume, va susține la Cluj cel mai mare eveniment dedicat acestei tehnologii. De altfel, scopul evenimentului este acela de a prezenta beneficiile Blockchain si Inteligentei artificiale in majoritatea domeniilor cum ar fi sanatate, educatie, administratie, fiante-banci, imobiliare, comert, transport, arta, divertisment si mass media.

Emil Boc va deschide evenimentul ce se va desfasura atat pe 21 februarie, cat si pe 22 februarie si va prezenta beneficiile interactiunei dintre Blockchain si Inteligenta Artificiala in administrația locala, business, dar și la nivel guvernamental.

Fondatorul si CEO Modex, Mihai Ivascu a afirmat: „Noi am intuit potentialul imens pe care il are blockchain-ul si avantajele lui in a schimba in bine viata oamenilor. Inovatia din spatele tehnologiei blockchain sta in versatilitatea ei, care ii permite aplicarea in industrii variate, cum sunt sistemul medical, sistemul de votare, administrarea bazelor de date, domeniul financiar si multe altele. Tehnologia blockchain ofera avantajul unor tranzactii rapide si transparente fara necesitatea unor intermediari”.

De asemenea in comunicatul de presa se mai precizeaza si urmatorul fapt: „MindChain – When Blockchain Meets AI – va aduna la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca, in perioda 21-22 februarie, investitori si profesionisti din domeniul blockchain, start-up-uri, studenti, precum si oameni interesati sa descopere modul in care aceste noi tehnologii le vor usura viata”.

Printre specialistii ce vor participa la evenimentul de la Cluj fac parte si Muhammad Salman Anjum (CEO, Blockpreneurs & Feelogical Solutions); Yael Tamar (fondator, Top of Blockchain); Chris Dawe (CEO, Effect.ai), Ed Dowding (CEO, Represent.me), Cornel Amariei (inventator). Imbunatateste-ti cunostintele desprea aceata tehnologie participand la acest mare eveniment ce va avea loc pentru prima data in Romania. De altfel daca iti doresti sa cunosti si mai multe detalii despre toate aceste lucruri ai putea sa te informezi de pe site-ul mindchain.ai

My Newsletter

Sign Up For Updates & Newsletters