Daca si tu te numeri printre numeroasele persoane ce sunt obisnuite, dar in acelasi timp interesate de criptovalute si de moneda virtuala bitcoin, acum ai un motiv in plus de bucurie. Un motiv in plus de bucurie si de ce nu sa te gandesti la ceva mai mult, decat la ceea ce ai facut pana acum cu privire la aceste monede virtuale.

De acum va fi mult mai usor sa-ti realizezi o afacere din monedele virtuale sau sa realizezi diferite schimburi si asta pentru ca noua platforma te ajuta sa faci acest lucru. Ce ar putea sa-ti ofere noua platforma? Sa spunem ca urmatoarele aspecte nu-ti vor fi deloc indiferente:

 • scapi de problema comisioanelor foarte mari;
 • nu vei mai avea parte de tranzactionari lente si foarte lente;
 • scapi de greutatea cu care se deruleaza procesul de verificare;
 • si bineinteles nici nu va mai fi corba de o platforma extrem de greu de utilizat;

Si sa nu uitam ca de cele mai multe ori toate aceste apecte te fac sa nu-ti mai doresti o astfel de activitate sau sa te indoiesti de ea. Dar cu ajutorul acestei platforme noi vei scapa de totalitatea acestor griji. Ceea ce trebuie sa precizam este faptul ca Ro.exchange pretinde un comision de doar 0,15%, fara alte comisioane ascunse sau pierderi.

Ce beneficii va poate aduce aceasta noua platforma?

Si pentru ca ne face placere sa vorbim si despre beneficii le veti gasi pe cele mai importante in randurile de mai jos:

 • locatie securizata a serverului;
 • poti realiza tranzactii rapide, iar deconectarea se poate face instantaneu;
 • sistem simplu de inscriere ce se face doar pe baza unei adrese de e-mail;

Pentru tranzactionare sunt disponibile toate acele criptomonede importante precum: Bitcoin, Ethereum, Ripple, USDT, dar si altele. Si sa nu uitam ca prin intermediul acestei platforme puteti sa schimbati euro in monede virtuale sau monedele virtuale in euro, doar ca veti mai avea un singur pas suplimentar de realizat, si anume sa completati cateva chestiuni pentru verificare.

Si da, nu este neaparat nevoie sa locuiesti in Romania, ci te poti inscrie pe aceasta platforma de oriunde din lume. Trebuie sa mai spunem ca site-ul este disponibil si in limba engleza, iar versiunea mobila este si ea accesibila. Punctele forte pentru Ro.exchange sunt transparenta, securitatea si accesibilitatea.

Pasi pe care ii puteti urma pe platforma pentru a o utiliza

 • va deschideti un cont nou pe baza adresei de e-mail;
 • va activati factorul de securitate;
 • urmatorul pas se rezuma la depunerea fondurilor;
 • iar mai apoi veti putea face diverite tranzactionari fix asa cum va doriti;
 • un punct forte – operatiunile sunt transparente si securizate;

Dupa cum puteti observa nu este greu sa utilizati o astfel de platforma, sa va creati un cont pe aceasta platforma sau sa incepeti sa o utilizati, deoarece toti pasii pe care ii aveti de facut sunt foarte usor de realizat. Atat pentru cunoscatori, cat si pentru incepatorii din acest domeniu lucrurile sunt foarte simple pe platforma Ro.exchange si de aceea cel mai simplu mod de a observa acest lucru este sa o si utilizati.

De asemenea ii gasiti si pe canalull de telegram sau pagina de facebook de mai jos:

https://t.me/joinchat/AAAAAEWR6KZvKFtjZmV9ZQ

https://www.facebook.com/RoExchangeOfficial/

Prezentare video

My Newsletter

Sign Up For Updates & Newsletters